Project

Ore Valley Adventure Playground

Project Manager

Value

£550,000

Architect

Client

Duration

Sector

Commercial

Download Case Study

Description of Works

This project involved the conversion and restoration of an existing building which consisted of a brick structure without a roof. The Building was converted into an indoor play space along with a cooking area and toilet facilities. New windows were installed together with purpose made doors, which could be opened fully in the Summer months.

The building was completely re-roofed as part of the contract and rooms were created internally. All internal rooms were constructed from timber studwork and finished in plywood to provide a hardwearing and durable finish.

External works involved the complete fencing of the site with half telegraph pole fencing and the installation of footpaths throughout the woodland, along with the construction of external play equipment, a garden area, play areas storage containers and car parking facilities. The site also required the installation of an external contractor designed Canopy.

Talk to us about your construction project

Whether you are planning a project, interested in getting involved with us, or enquiring about a job opportunity, please don’t hesitate to get in touch.

Contact us

01293 531977

info@vulcanellis.co.uk